

- Спокойно, ще се върне! Нали "яйцата" му са тук...

- Ракията на баща ти.

КАТ
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Пригответе ги за обяд или вечеря
Уникални са, вижте рецептата
Дори и децата обожават вече този зеленчук
Резултатът е впечатляващ – златисти, пухкави и неустоимо вкусни
Става за 30 минути и всички си облизват пръстите
Тестото се приготвя много бързо и лесно се меси, след което се оставя да втаса за известно време и накрая се пече само за 25 минути
Приготвянето е лесно и бързо
Каквото и количество да направя, никога не остават за следващия ден
Вкусът е истински разкош с всяка хапка
Цялата тайна е в приготвянето на много бързо тесто, което не е необходимо да чакате да втаса